Můj kousek štěstí

Válka Borhyové s Hrdličkou kvůli výchově!

Tím, že si moderátorka Lucie Borhyová (38) pořídila i druhé dítě s partnerem, který to s ní nemyslel tak úplně vážně, si pěkně zkomplikovala život. Otec její dcery Lindy (2), Michal Hrdlička (27) jí teď prý dělá problémy!

Ti, co neznají Michala Hrdličku osobně, by si možná mohli od pohledu pomyslet, že je to především fintil, co si chce hlavně užívat života a pro kterého rodičovské povinnosti budou spíš na obtíž.

A že uvítá, když se Lucie o jejich společnou dcerku Lindu postará se vším, co k tomu patří. V tom bychom se ale mýlili. I když vztah s Lucií nevyšel a už si dávno žijí každý svůj život, Michal moc rád dává najevo, že je velice hrdým otcem a že je jako táta důležitý.

S nadšením jí chystal narozeninovou oslavu, strávil s ní Den dětí... Zdá se, že aktivity s dcerkou si na plno užívá. I když mnozí jeho intenzivní zájem vysvětlují všelijak. Děti, rovná se starosti "Častokrát slíbí, že malou pohlídá, ale pak to na poslední chvíli ruší.

Myslím, že ten zájem je spíš takovou hrou pro okolí. On ji miluje a je hrdý na to, že je tátou, ale jakmile jde o nepříjemné starosti, nejraději by byl, aby to šlo mimo něj," domnívá se známá Borhyové, která do rodiny vidí.

Potvrzují to ovšem i slova samotného Hrdličky. "Říká se malé děti, malé starosti, velké děti, velké starosti. Já osobně se už třesu hrůzou, až jí bude šestnáct nebo osmnáct a začnou přicházet věci, které k tomu věku patří," svěřil se, že nechce řešit vážné věci.

To ovšem nic nemění na tom, že kvůli Lindě mohou mezi Lucií a Michalem vznikat problémy. Sportovní komentátor prý neustále kritizuje Luciiny výchovné metody. Údajně mu vadí, že matka má na holčičku větší vliv než on.

Což je ale pochopitelné. S Lindou a sedmiletým Lucasem, kterého má ze vztahu s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem, tráví nejvíce času ona. Zrádné maličkosti "Kolem dětí běhám od rána. Vstáváme v sedm do školy, jezdíme na kroužky, potom vařím.

.." Popisuje denní kolotoč moderátorka. "Jezdíme spolu hodně po výletech, snažíme se poznávat českou krajinu. Ukazuju jim různá místa a užíváme si společné okamžiky," líčí usměvavá zprávařka, jak se dětem věnuje.

Zákonitě tak Linda zřejmě víc poslouchá mámu než tatínka. "Třeba když chce Michal malé dát papat něco jiného než maminka, Linda si postaví hlavu, že to jíst nebude. Často si ji kvůli tomu dobírá," sdělila nám naše informátorka.

Moderátorka je tak v pasti. Jak z toho ven? "Tatínci si své děti berou tak, jak mají určeno, a když jim do toho něco skočí, tak to vždy vyřešíme," obhajuje se Lucie, že všechno dělá tak, jak má.

Jakoby toho zklamání Borhyová neměla dost. Po jejím boku se měl objevit nový ctitel, který si měl pomalu ale jistě získávat místo v jejím srdci. A s nímž měla strávit svátky. Jenomže i tenhle vztah prý rychle skončil.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden