Můj kousek štěstí

Válka hereček ve Slunečné!

Závist a nenávist se údajně vloudila mezi hrdinky seriálu Slunečná. Eva Burešová a Barbora Jánová (31) už nejsou kamarádkami a prý jsou teď doslova na nože.

Mnoho lidí si myslelo, že jsou to kamarádky. Pravda je však asi jiná. Barbora Jánová nemůže podle kolegů z televize vystát slavnější a u diváků oblíbenější Evu Burešovou. Ta se stala přes noc hvězdou, muži k ní vzhlížejí a divačky zase sympatizují s její postavou. Starší Jánová si ale měla svou dobrou pověst otevřenou nenávistí a záští vůči mladší a oblíbenější kolegyni zkazit.

Na sociální síti má Burešová o více než dvě stě tisíc více příznivců. Aby nepříznivou situaci zvrátila Jánová ve svůj prospěch zvolila poněkud nešťastnou cestu. Snaží se vypadat jako její sokyně, a dokonce se prý i začíná podobně chovat. Účinek té změny byl ale ke smůle Báry opačný než doufala.

Členové štábu i fanoušci kroutí hlavami. „Bára začala intrikovat. I když se tváří, že má Evu ráda, neustále ji napodobuje, což naštvalo už i samotnou Evu,“ prozradila jedna z kolegyň hereček s tím, že Burešová neví, co si má o chování Báry myslet.

Ta si nechala upravit účes, a dokonce si prý nechala vytetovat na záda Malého prince, o němž na rozdíl od Evy nikdy nemluvila. „Bára tím tetováním zaskočila všechny, jakoby to udělala naschvál,“ dodala ještě. Barbora Jánová teď prý je mnoha lidem k smíchu. Není ten smích předčasný?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden