Můj čas na kafíčko

Válka mezi sexy blondýnami začíná!

Musela uvolnit svoje místo v televizi! Co bude dál se sexbombou Perkausovou?

Už si začínala myslet, že je to její konec. Obdařená moderátorka s přírodními pětkami Eva Perkausová (23) totiž zjistila, že musí odejít z populárního pořadu o českých celebritách Top Star na Primě. A to kvůli dvojnásobné mamince a moderátorce Laďce Něrgešové (42), která se po devatenácti měsících od narození její dcery Medy (1 rok) chystá opět vrátit na televizní obrazovky.

Ani Eva ale nezůstane nakonec na ocet. Právě naopak! Atraktivní kráska se přesune už od letošního března dokonce na ještě teplejší místečko, a to do hlavního zpravodajství zase místo moderátorky Gábiny Laškové (27).

Ta pro změnu na mateřskou teprve odchází a vedle pohledného bývalého sporťáka Romana Šebrleho (43) by tak byla prázdná židle. Kdo z takových škatulat na televizi Prima nemá vůbec radost, je konkurenční Nova v čele s další blonďatou krasavicí Lucií Borhyovou (39). Ta se teď bude muset pořádně otáčet, aby si udržela svoje obdivovatele a ti nepřepínali na její mladší a o něco vnadnější kopii u konkurence. Jak tenhle souboj nakonec dopadne, si budeme muset asi ještě nějakou chvíli počkat!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden