Moje sladké tajemství

Válka modelek znovu v plném proudu!

Moje sladké tajemství

Zdá se, jako by chtěla Krainová trumfnout erotické video Verešové.

Těžko by se v českém showbyznysu hledaly ženy, které se nenávidí víc než modelky Simona Krainová (47) a Andrea Verešová (40). Pro pozornost veřejnosti udělají téměř cokoliv. Dočkáme se snad dalšího porna?

Že špatná reklama, je taky reklama, moc dobře ví matadorky českého modelingu Simona Krainová (47) a Andrea Verešová (40). A přestože jsou už obě ve věku, kdy modelky užívají důchodu, ony svou nahotou stále plní titulní stánky novin. Nezabrání jim v tom ani to, že jsou dvojnásobnými matkami.

Neužívá si přece jen pozornost?

Konec minulého roku nevyšel Verešové právě tak, jak by si představovala. Na internetu se objevilo video, na kterém jsou vidět vášnivé postelové hrátky dvojice lidí, kteří jsou neuvěřitelně, až do nejmenších detailů, jako jsou například pihy, podobní právě Verešové a jejímu manželovi, právnikovi Danielu Volopichovi (47).

A přestože oba tvrdí, že na nahrávce nejsou oni a na chvíli dokonce vypsali astronomickou odměnu

Zbývá vám 63% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden