Můj kousek štěstí

Válka s kolegyněmi

Herečka Marie Doležalová (34) někdy rychleji mluví, než myslí, což ostatně herečky sem tam dělávají. Rovněž pověstné vysoké sebevědomí dovoluje hvězdě seriálu Comeback občas činit prohlášení, řekněme, trochu zvláštní.

Zrovna nedávno se jí podařilo píchnout do vosího hnízda. Na sociální síti začala bůhvíproč porovnávat ženy a muže. Došla k fascinujícímu závěru, stalo se to při uspávání miminka jménem Rudolf (1). „Včera mě najednou napadlo, ženy, že oni ti muži jsou daleko lepší než my,“ vyznala se z obdivu k chlapům Marie Doležalová.

Má jiný názor! Štíbrové se kroutí palce u nohou, zatímco Marie pochlebuje muži.

„Tak nějak přirozeně nepřekračujou svoje hranice, a když něco nechtěj, tak to nedělaj, a my se za to na ně strašně rozčilujeme, ale měly bysme se to od nich strašně učit,“ zní rusovlásčino filozofické okénko. Tento dojemný gejzír moudrosti zasáhl veřejnost jinak, než si autorka představovala.

Kolegyně Nikol Štíbrová (34) sdělila, že se jí z toho kroutí palce u nohou. Ozvala se i hvězda Slunečné Eva Holubová (62), poznamenala, že nikdy nedělila lidi na muže a ženy, ale, řečeno jejími slovy, na svině a čestné osoby, případně na blbce a inteligenty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden