Moje šťastná hvězda

Válka s Krainovou rozhodně nekončí

Dočká se Hanychová odvety od Krainové?

AGÁTA HANYCHOVÁ (38) je na mateřské dovolené, ale Miss České republiky si ujít nenechala. Navíc se pustila do rivalky SIMONY KRAINOVÉ (50).

Nedávno porodila Agáta Hanychová (38) své třetí dítě, dceru Rozárku. Chvíle klidu jí tak přišla vhod a s Jaromírem Soukupem (54) vyrazili do společnosti. Nebyla by to však někdejší vicemiss, kdyby někoho neurazila. Simona Krainová (50) je jejím oblíbeným terčem z minulosti. O co šlo tentokrát?

Nebrala si servítky

Není žádným tajemství, že tyhle dvě se, mírně řečeno, nemusí. Faktem je, že topmodelka svou róbou velmi vyčnívala. Ukázala hluboký dekolt a vypadalo to, že jí ňadra každou chvíli vyskočí ven. Podle Hanychová se její sokyně jen přišla předvádět, což se prý k akci, který má být oslavou soutěžících, nehodí.


Přirovnala to k fotbalovému utkání, kde také jen koukáte a nechodíte na hřiště. Dá se předpokládat, že její slova nezůstanou dlouho bez odezvy. První spory těchto dvou se přitom datují už do roku 2007. Hanychová tehdy nepřenesla přes srdce, že Krainová začala chodit s hokejistou Jiřím Hudlerem (39).

Dvě ženy, ale jeden  muž      

Ten předtím právě Hanychovou odkopl. Dcera Veroniky Žilkové (61) tenkrát prohlásila, že Krainová by mohla být jeho matkou. Nebyla to jediná pikantnost. Krainová například v roce 2018 nevybíravě okomentovala Hanychové postavu s tím, aby už přehlídkové molo přenechala hubeným a urostlým dívkám...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden