Moje šťastná hvězda

Prozradil detaily svatby

Ještě donedávna se spekulovalo o tom, že jejich vztah si prochází krizí. Herec ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Martin Zounar (53) se měl své snoubence Kateřině (40) trochu vyhýbat.

Mohla za to náhlá smrt jeho milované maminky, Kateřina se mu údajně snažila pomoct, ale on chtěl být sám.

Teď se ale herec rozpovídal o přípravách na svatbu, kterou se svou přítelkyní Kateřinou chystají. Zdá se, že už své problémy vyřešili, když spolu řeší příjemné věci.

Museli posunout termín

Svatbu chtěli mít do roka a do dne, ale bohužel jim koronavirus zhatil plány. „Už jsme se měli brát, všechno bylo nachystané, ale na obřad sotva mohlo deset lidí,“ přiznal smutně Zounar s tím, že takhle to nechtěli.

Rozhodli se tedy svatbu odložit na dobu, až budou vládní nařízení mírnější. Dokonce už mají vymyšlené i své rozlučky se svobodou a celkově si celou svatbu chtějí užít se vším všudy.

Bude chtít ještě jedno dítě?

Svatbu už mají sice vymyšlenou a naplánovanou, ale co jejich společný život po svatbě? Kateřina by klidně mohla chtít ještě dítě. Jedno sice má z předchozího vztahu a také se stará o Martinovu dceru Claudii (12), kterou má herec se Simonou Brdičkovou (42).

Ale věk na další miminko Kateřina přece jen ještě má a možná chce mít se Zounarem společného potomka. Uvidíme, jak se k tomu herec postaví. Snad se rozhoupá brzy

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden