Můj kousek štěstí

Válka trvá dál, je tu rozvod

Žilková kdysi prohlásila, že žádost o rozvod nepodá, ani nemusela. Její manžel to udělal za ni!

Dříve platili za stabilní pár, teď se ale soudí. Společnou řeč herečka a velvyslanec stále nemohou najít. Žádost o rozvod už je podaná a ve hře je i budoucnost jejich dcery. Je to tu! Veronika Žilková (60) a Martin Stropnický (65) se rozvádějí.

Poté, co se velvyslanec se svou ženou rozešel prostřednictvím elektronické pošty a s mladou milenkou Markétou Horňákovou (30) se usadil v Izraeli, kde pracuje, nebylo příliš pravděpodobné, že by někdo z manželů chtěl v dohledné době zapálit dýmku míru. Spíše se čekalo na to, kdo z nich se dříve vytasí s rozvodovými papíry.

Poslechl

Herečka rázně říkala, že ona žádost o rozvod podávat nebude, a pokud se bude její muž chtít rozvést, bude si žádost muset podat sám. Dnes už je jasné, že Stropnický svou ženu poslechl!

Bojí se domů?

Herečka se netajila tím, že s manželem od březnového rozchodu nemohou najít společnou řeč, a to bohužel ani co se týče péče o společnou dceru Kordulu (16). „Mám trošku pocit, že on zároveň se mnou vymetl ze svého života i svou šestnáctiletou dceru,“ prohlásila nekompromisně a postěžovala si, že manžel odmítá přiletět za dcerou aspoň na prázdniny.

Pobyt na ambasádě si navíc Stropnický ještě o rok prodloužil. Po boku mladé podřízené daleko od domova je mu zjevně nejlépe. Nebo se snad domů bojí vrátit?

Jeho chování se pochopitelně dotýká nejen Veroniky, ale také dcery, která je nyní v nejzranitelnějším věku. Právě proto by její máma chtěla, aby měla v životě stále i mužský element. Požaduje tak střídavou péči. Co na to pan velvyslanec? Ten něco takového údajně odmítá. Rozhodnout tak měl v půlce srpna soud, kde se manželé poprvé od drsného rozchodu sešli.

Rozvod!

O tom, že jsou mezi nimi vztahy na bodě mrazu svědčí i fakt, že Veronika svému muži odmítla dokonce podat ruku na přivítanou, a to ještě netušila, co ji čeká za dveřmi soudní síně. „Přímo v soudní místnosti, jsem se dozvěděla zcela šokující informaci, která byla, že Martin Stropnický dnes ráno podal žádost o rozvod,“ svěřila mé​­diím překvapená Žilková, kterou manžel svým radikálním krokem zjevně rozpálil doběla.

O tom, že se chystá rozvod, neměly prý Veronika ani Kordula tušení. Se svým rozhodnutím se jim tedy pan velvyslanec zjevně nesvěřil. Vidle tak navíc hodil i do soudu o střídavou péči.

„Protože se to jmenovalo „soud o střídavou péči do rozvodu“, tak vlastně nebylo o čem jednat,“ dodala herečka s tím, že soud se odročil na listopad. Svůj rozsudek nad Stropnického chováním už ale Veronika i její dcera nejspíše vynesly samy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden