Můj kousek štěstí

Válka v Ordinaci

Oblíbení herci Markéta (33) a Patrik Děrgelovi (32) odstartovali drsný závod. Kdo bude lepší, úspěšnější a získá víc fanoušků? Psychologové tvrdí, že jeden z nejhorších ničitelů manželského štěstí je rivalita. 

Nasvědčovalo by tomu několik faktů. Když se, již jako rodiče dnes tříletého syna Vavřince, před dvěma lety brali, herečka, rozená Frösslová, nechtěla o změně příjmení ani slyšet. Pod ním už si vydobila jisté herecké renomé a ruku na srdce, je i o něco libozvučnější než jméno manžela. Nakonec, pod tlakem a sáhodlouhém přemlouvání se ho vzdala a přijala s mužem i jeho jméno. Málokdo dnes už ví, jaké dramatické debaty ale před svatbou vedli.

Skutečně nevěra?

Herečka se lehce nevzdává ani na poli profesním. Patrik Děrgel má na kontě o pěkných pár hereckých zářezů víc než jeho žena a navíc hraje i v Národním divadle. S tím, že by byl manžel v něčem lepší, se ale ona nechce smířit a snaží se na sebe upoutat pozornost jak to jen jde. V hlavě jí jistě zůstala i dlouho přetřásaná spekulace, že její manžel Patrik Děrgel prožil románek s herečkou Soňou Norisovou (46), se kterou obsadili dvě hlavní role v seriálu VIP vraždy. Norisová je sice o celých čtrnáct let starší, ale nikdo by jí věk nehádal, působí stále mladě a sexy. A při natáčení už vznikly daleko nesourodější románky, než by byl ten mezi ní a Děrgelem. Aby se podobná situace neopakovala a pohledný herec nemusel odolávat dalšímu pokušení ani nepřišel do řečí,   dramaturgové mu po bok obsadili jeho právoplatnou manželku.  Nyní tedy hrají Markéta s Patrikem v seriálu Ordinaci manželský pár. Tady je Patrik pod kontrolou své ženy a zakoukat se do jiné nemá prakticky šanci.

Kdo z nich zvítězí?

Objevila se ale jiná potíž. „Když si dáme pusu doma, tak to vidí maximálně soused. A tady to vidí těch lidí trochu víc!“ líčí Patrik, jak se musí přemáhat, když mají před kamerou s manželkou předvádět něžnosti. To hádky jim jdou prý mnohem lépe. Možná i proto, že můžou oba beztrestně ventilovat vztek na toho druhého. Markéta nechce připustit, aby Patrikova role byla výraznější než ta její a je jen otázkou, zda jí scénáristé seriálu budou ochotni vyjít vstříc. Pokud ne, chudák herec bude mít nejspíš doma peklo. Šušká se, že ctižádost herečky je tak velká, že dokonce odsouvá na vedlejší kolej syna. Protože oba rodiče natáčejí současně a oba chtějí mít své role co nejvýraznější, chlapec zůstává v péči babiček či chův. Asi by měl jeden z jeho rodičů ustoupit trochu do pozadí, aby nedopadli jako herecký pár  Jan Skopeček (†94) a Věra Tichánková (†93). Ti žili hlavně pro svou práci a výchově dcery Marie se příliš nevěnovali. Ta jim to pak ve stáří oplatila, o rodiče se moc nepostarala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden