Můj čas na kafíčko

Válka znovu v plném proudu?

Můj čas na kafíčko

Burešová už není tou, kolem které se v ZOO všechno točí. Z výsluní ji drsně vytlačila Michaela Pecháčková.

Eva Burešová (29) se vrátila do seriálu ZOO a možná si myslela, že zase bude za hlavní hvězdu. Jenže tou už je Michaela Pecháčková (19) a změna se neplánuje!

Ačkoli ještě těsně před porodem tvrdila Eva Burešová (29), že se do seriálu ZOO jen tak nevrátí, opak je pravdou. Neuběhlo ani půl roku, a pohledná tmavovláska znovu natáčí se svými kolegy.

Bohužel pro ni se poměry během natáčení trochu změnily. Za hlavní hvězdu je zde nyní její mladší kolegyně Michaela Pecháčková (19). A o své postavení nehodlá přijít!

Peníze jsou tu v hlavní roli?

Klíčovým motivem k tak rychlému návratu Burešové může být finanční situace v její rodině. Svého druhého syna Tristana Williama (5 měsíců) sice má se známým a slušně vydělávajícím kuchařem Přemkem Forejtem (35), nicméně hypotéka jim spolkne spoustu peněz, nehledě na vysoký životní standard, který oba vyznávají.

Proto se musí otáčet nejen Forejt, který se dokonce stal i tváří jednoho z řetězců rychlého občerstvení, ale i jeho partnerka. O té šly v kuloárech odjakživa řeči, že je

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden