Můj čas na kafíčko

Vanda Hybnerová chtěla se Sašou Rašilovem spokojeně zestárnout, ale dnes už mají oba jiné partnery!

Můj čas na kafíčko

Než podal Saša žádost o rozvod, předcházelo tomu roční odloučení.

Zárukou po celoživotní vztah nejsou ani slavná jména. Vypadalo to, že Saša Rašilov (48) a Vanda Hybnerová (52) spolu budou navždycky. Po 22 letech to už nebyla pravda.

Poznali se během studia na DAMU. Zamilovali se do sebe, i když Vanda byla o čtyři roky starší. Spojovala je rodinná tradice - otcem Vandy byl slavný mim Boris Hybner (†74), zatímco Saša Rašilov pochází ze známého uměleckého rodu.

Otec byl významný kameraman, dědeček zase slavný český herec. Oba se jmenovali stejně, i když dědovo původní jméno bylo Wenzel Rasch. V době, kdy vystupoval v kabaretech, byli v oblibě komici ruského a bulharského původu, takže si upravil jméno na Rašilov a změnil si i jméno křestní.

To se pak předávalo dál jako rodinná značka. Možná nevíte, že Sašovi v žilách proudí po předcích šlechtická krev. Tedy alespoň se to v rodině tradovalo. „Nikdy se nezjistilo, do jaké míry to byla recese a do jaké pravda,“ konstatoval herec.

Saša se na radnici moc nehrnul

Do ženění a vdávání se dvojici příliš nechtělo. Saša rozhodně netoužil po nějaké velké svatbě. Prohlašoval, že svatby jsou

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden