Můj kousek štěstí

Vanda Hybnerová: Cítí se pod psa

Nehraje si na bůhvíjakou hrdinku a nebojí se čas od času sobě i svému okolí přiznat, že se jí nežije právě lehce. Přestože ji její práce těší a tvrdí o ní, že je pro ni návyková, momentálně nejšťastnější období neprožívá.

"Život okolo je pro mě teď tak zmatený a hektický a často nepříjemný, že je mi v té mé pracovní droze dobře. Je to takové životní alibi," upřímně prohlásila sympatická herečka. Práce má už celá léta dost, dá se s klidným svědomím říci, že Vanda jde z role do role, vídáme ji v televizních seriálech a oblíbila si ji i filmová kamera.

Ale i to má pochopitelně své stinné stránky. Stává se, že si někteří televizní diváci Vandu nedokáží oddělit od postavy, kterou zrovna ztvárňuje v tom či onom seriálu. "Protože já většinou hraju protivné, kyselé a křičící hysterické ženy, lidi se mi pak na chodníku vyhýbají," zaraženě vysvětluje populární blondýnka.

To, že lidé občas přejdou na druhý chodník, aby se s ní nemuseli setkat, ji mrzí a udivuje. Každopádně to člověku na náladě nepřidá. Uvážíme-li, že Hybnerová má za sebou rozvod s charismatickým Sašou Rašilovem (46) a úmrtí milovaného otce Borise Hybnera (†74), nelze se rozhodně divit, že ji někdy přepadnou chmurné myšlenky.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden