Můj kousek štěstí

Vanda Hybnerová: Přijde o střechu nad hlavou?

Jako v ráji si v poslední době žije půvabná herečka Vanda Hybnerová (47). To ovšem nemusí trvat dlouho. Nad její hlavou se vznáší hrozba. Idyla nejspíš nevydrží dlouho.

Prozatím je ale všechno zdánlivě zbarvené dorůžova: Hybnerová dokázala statečně překonat skutečnost, že ji po dvaceti letech společného života opustil Saša Rašilov (43), a pomalu se vzpamatovává ze smrti otce Borise Hybnera (†74).

To všechno právě proto, že jí po celou dobu oddaně stojí po boku pohledný automobilový závodník Jakub Choura (34). Vanda žije střídavě v Praze a na milovaném statku na Vysočině. Vzhledem k tomu, že o ni pečuje ohleduplný partner, se cítí jako královna.

Bohužel nyní se v ráji objevily první mráčky. Ukázalo se, že exmanžel Hybnerové Saša Rašilov je stále spoluvlastníkem rozlehlé usedlosti! Život bez statku si už štíhlá blondýnka nedokáže představit. Chová tu ovce, koně a další zvířata, pochopitelně si sem nastěhovala i přítele.

Přitom Rašilov na tom teď údajně není finančně dobře a plánuje s novou přítelkyní, nepříliš úspěšnou herečkou, miminko. Připraví tedy bývalou ženu o střechu nad hlavou? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden