Můj kousek štěstí

Vanda Hybnerová: Stýská se jí po tátovi

Je toho na ni v poslední době příliš. Osud si s útlou blondýnkou nepříjemně zahrává. Sotva překonala bolestný rozvod, který ukončil dvacetileté manželství se Sašou Rašilovem (45), byla tu další krutá rána: smrt milovaného otce, mima Borise Hybnera (†74).

Na věčnost odešel loni zjara, ale dceru to stále nesnesitelně bolí. Nedávno promluvila v tom smyslu, že rodiče jsou jistota, jež i v dospělém člověku hýčká pocit, že je stále ještě dítě, o které se, když bude nejhůř, máma s tátou postarají.

Loni Vanda o tuhle jistotu přišla. Tatínek navždy odešel, a tak si na některé pro ni důležité otázky musí už odpovídat sama. A bohužel daleko více než předtím přemítá o smutných věcech. Snaží se utéci stárnutí tak, že žije příliš rychle, v chaosu.

Její zlověstné životní motto zní: Když se zastavím, nebudu. Učí se přijímat změny, které se jí nelíbí: vrásky, bolavá kolena, krátkozrakost, řídnoucí vlasy. Naštěstí jí nad vodou drží láska: o úctyhodných třináct let mladší přítel Jakub Choura (35) její mírné deprese stále hrdinně snáší.

Už kvůli němu by se půvabná herečka měla snažit myslet pozitivněji.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden