Moje sladké tajemství

Vanda Hybnerová: Zhrzená kvůli bývalé lásce

Vanda Hybnerová (48) ze seriálu Přístav se teď asi hodně diví, co se to stalo se Sašou Rašilovem (45), se kterým kdysi chtěla zestárnout. Na veřejnost se totiž dostala zpráva, že se hercově přítelkyni Lídě Němečkové (32) narodila dcera Marie.

Na stará kolena se stal potřetí otcem. S Hybnerovou má ještě Josefínu (22) a Antonii (19). „Vše, co jsem vybudoval, bude patřit mým dětem,“ kasal se ještě donedávna. Jak to ale bývá, všechny finance teď bude vrážet především do nové rodiny.

Jak k tomu přijdou jeho starší dcery? Má pocit, že ho už nepotřebují? Překvapivý odchod Rozvod hereckého páru byl pro všechny překvapením. Po 22 letech manželství si Saša našel jinou. Vanda pak musela přihlížet, jak si v zamilovanosti nechal vytetovat na paži jméno milenky Věry Miťkové (36).

Milenka mu zlomila srdce. Lída ho pomohla vyléčit.

Ta mu ale zlomila srdce. Pro Hybnerovou to muselo být velké zadostiučinění. Neubrání se vzpomínkám Dál už nemohla čekat, jestli se k ní nebude chtít vrátit. Začala chodit s závodníkem rally Jakubem Chourou (35).

Na minulost se snažila zapomenout. Vše se jí teď narozením Rašilovovy dcery připomíná. Musí ji vše mrzet o to víc, že ona už další dítě zřejmě mít nebude..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden