Moje sladké tajemství

Vanda Hybnerová: Život s milencem vyměnila za zvířata

U ž delší dobu tráví příliš času v autě na cestách. Vanda Hybnerová (49) si totiž vybrala žít dva životy zároveň. Ten jeden v Praze, kde má prakticky všechny pracovní nabídky a druhý na vesnici u svých milovaných koní.

Poslední dobou ji prý ale cestování vysiluje a čím dál více prahne po tom, usadit se na Vysočině. Hotová muka pro ni pak představuje, když je nucena v pražském bytě přespat a nikdo v něm není. „Nedávno dcera odjela se zvířaty na Vysočinu.

Přišla jsem do pražského bytu, kde mě nevítal ani kocour,“ přiznala Vanda, že v té době jí bylo opravdu mizerně. Dokonce si prý musela pustit televizi, aby alespoň měla pocit, že není úplně sama. Život na venkově jí vyhovuje daleko více, ovšem otázkou je, co by na zakotvení na Vysočině řekl její výrazně mladší partner Jakub Choura (36).

Ten se jeví jako elegán, který raději zajde na golf nebo na dobrou večeři do luxusní restaurace, než aby hřebelcoval koně někde na vesnici. Proto už ani není vidět po Vandině boku a spekuluje se o rozchodu.

Hybnerová nevypadá, že by se svého snu o životě na venkově chtěla vzdát. Dá jí snad její milenec nemilosrdě na výběr: buď venkov, nebo já?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden