Můj čas na kafíčko

Vanessa Paradis udělala z hollywoodského bouřliváka Johnnyho Deppa vzorného otce rodiny!

Podívali se jeden druhému do očí a věděli, že jsou si souzeni!

Než se Johnny Depp (56) dal dohromady s Vanessou Paradis (46), skládal se jeho život z úspěchů v kariéře a průšvihů v soukromí. Čtrnáctiletý vztah slavného herce pořádně uklidnil.  

V mládí měl Johnny Depp (56) oprávněnou pověst velkého bouřliváka. Nebylo divu, vyrůstal v rodině, která se často stěhovala a kde otec pobýval občas za mřížemi kvůli krádežím. Johnny měl vzpurnou povahu a celkem brzy se dostal k pití alkoholu a braní drog. Střední školu začal studovat, ale nedokončil. Měl namířeno na hudební scénu, o filmování vůbec nepřemýšlel. Náhoda ho ale přece jen do Hollywoodu zavedla a v roce 1984 se stal jednou z obětí kultovního vraha ve filmu Noční můra v Elm Street.

Winonu poslal ke dnu

V té době už byl Johnny poprvé ženatý, s Lori Allison (61), o šest let starší filmovou maskérkou. Manželství ale po dvou a půl letech skončilo a na Johnnyho kromě stoupající slávy čekal první velký osudový vztah. Při natáčení filmu Střihoruký Edward se zamiloval do své tmavovlasé kolegyně Winony Ryder (47). Vypadalo to, že z toho bude velká trvalá láska, o čemž svědčilo i to, že si Johnny nechal jméno Winony vytetovat. Když se pak rozešli, mladou herečku to rozhodilo natolik, že jí to zabrzdilo kariéru a měla psychické problémy. Johnny dál řádil. Měl pověst chlápka, který bez výčitek zdemoluje pokoj a párkrát musel řešit své skandály s policií. Kdo ví, jak by to s ním dopadlo, kdyby nepotkal francouzskou zpěvačku Vanessu Paradis (46).

Změnil se, když se stal tátou!

Vanessa Paradis byla cílevědomou dívkou bez skandálů. Začala veřejně vystupovat už v dětství a ve čtrnácti letech vydala svoji první desku, která ji proslavila i mimo Francii. S Johnnym se setkali v Paříži, když tam americký herec natáčel jeden ze svých filmů. Stalo se to v hotelu Costes a byla to skutečně, jak se říká, láska na první pohled. Oba o sobě navzájem prohlásili, že hned cítili, jak moc jsou si souzeni. Navázat vztah pro ně bylo jednoduché, protože v té době ani Johnny ani Vanessa neměli žádné partnery. Mladá Francouzka měla na věčného bouřliváka hodně zklidňující vliv. Byl konec s drogami, pitím a ničením hotelových pokojů. Vanessa otěhotněla pouhé tři měsíce poté, co začala jejich známost. Když se pak dvojici narodilo první dítě, dcera Lily-Rose Melody (20), stal se z Johnnyho doslova beránek. Sám přiznal: „Všechno, co jsem dělal do 27. května 1999, bylo jen takovou iluzí, existencí bez života. Život mi dalo teprve narození mojí dcery!“  Nezůstalo jen u jednoho potomka, za tři roky dostala Lily-Rose Melody bratříčka. Zdálo se, že vztah Johnnyho a Vanessy jen tak něco nerozdělí.

Poslední roky to už skřípalo

Jejich svatba by určitě byla hodně mediálně sledovaná, k ničemu takovému ale nedošlo. Vanessa prohlásila, že stačí, když mají skvělý vztah - manželství prý není zapotřebí. Stačilo jí, že jsou s partnerem rodiči. Prožili si i chvíle hrůzy, když se dcera ocitla v ohrožení života. Onemocněla a selhávaly jí ledviny. Lékaři jí ale zachránili a Johnny, v té době jeden z nejlépe placených herců světa, si mohl dovolit darovat oné nemocnici milion liber. V roce 2012 přišel jako blesk z čistého nebe šok. Johnny a Vanessa ohlásili, že se rozcházejí. Přesný důvod neuvedli, takže zůstalo jen u spekulací. Ve hře byl návrat Johnnyho k předešlému divokému životu nebo jeho nevěra. Rozchod ale proběhl v klidu a se vzájemnou vstřícností.  Až později v rozhovorech přiznal Johnny, že poslední roky s Vanessou nebyly tak úplně úžasné jako ty první. Hlavní problém viděl v tom, že se moc často nevídali kvůli své vytíženosti. Všechno ale vyřešili tak, aby tím netrpěly jejich děti. Až bude jednou slavný herec hodnotit svůj život, na těch čtrnáct let, co prožil s Vanessou, bude určitě vzpomínat jako na nejlepší roky svého života!

Další manželství ho stálo nervy a pár milionů!

Po rozchodu s Vanessou šlápl Johnny pořádně vedle, když si vybíral ženu pro další život. Zamiloval se do mladé herečky Amber Heard (33) a dokonce si ji - na rozdíl od matky svých dětí - vzal. Manželství ovšem vzalo rychlý konec a rozvod dodával spoustu pikantního materiálu bulvárním novinám. Amber si veřejně stěžovala, že jí Johnny v manželství bil. Vanessa svého bývalého partnera bránila. Rozvod stál herce kvůli předmanželské smlouvě několik milionů dolarů!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden