Můj kousek štěstí

Vánoce neslavila, má k tomu důvod

V seriálu Ulice je hvězdou už od roku 2005. Natáčení si stále užívá, navíc je to pro ni důležitý zdroj příjmů...

Každý rok se nemůže dočkat, až skončí Vánoce. Dá se tedy říct, že aktuál­ní období je pro Jaroslavu Obermaierovou (77) svým způsobem velmi spokojené , protože do dalších svátků zbývá celý rok.

Oblíbená herečka z Ulice přiznala, že třeba vánoční cukroví neřeší, v životě neupekla jediný vanilkový rohlíček. „Je mi to nějak strašně protivné. Stejně by to dopadlo špatně,“ říká.

Syn Jaroušek je pro ni vším, byla by ale ráda, kdyby se oženil.

I když kapr a tradiční salát na Štědrý den na stole nechyběl, dárky pod stromečkem ano, něco dostal jen její pes. Herečka říká že synovi Jaroslavovi je třiačtyřicet, žije sám, žádné malé dítě doma není, tak není co řešit.

Na Vánoce má navíc herečka jednu hodně nešťastnou vzpomínku. Před lety jí totiž těsně před svátky zemřela maminka, takže se nikdo nemůže divit, že tuto dobu Obermaierová spíš nenávidí. Kdyby měla po boku nějakého muže, který by jí byl oporou, bylo by to možná něco jiného...

Přesto je stále svěží a plná energie, stále hraje v Ulici. A její recept na vitalitu je jednoduchý, dle svých slov si věk nepřipouští a dělá, že je jí stále padesát. Evidentně to moc dobře funguje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden