Moje šťastná hvězda

Vaření jí zrovna moc nejde

O tom, jak pozorné má diváky, se nedávno přesvědčila Lucie Borhyová (43).


Během živého vysílání měla totiž na levém zápěstí celkem nenápadnou náplast. Někteří si jí však i přesto všimli a dotazovali se, co se moderátorce hlavního zpravodajství stalo.


Dotazy ji rozesmály a mile překvapily. „Já jsem si myslela, že jak to mám zespoda té ruky, tak že to nebylo vidět,“ neskrývala své rozpaky. Nakonec ale přece jen musela s pravdou ven. Ošklivě si totiž popálila ruku při vaření.


Stačila jen malá nepozornost


Do kastrůlku totiž dala trochu víc vody, než bylo třeba, a jak tekutina vřela, začala vytékat na sporák. Borhyová coby správná hospodyně chtěla vodu rychle utřít a na malér bylo zaděláno. Jak pospíchala, vzala mrštně katrůlek a nalila si vroucí obsah přímo na zápěstí levé ruky.


Bolestivá popálenina si prý naštěstí nevyžádala návštěvu lékaře a stačilo jen okamžité domácí ošetření. Přesto se moderátorka netají tím, že se spálila opravdu hodně. V lékárně si koupila speciální náplasti na popáleniny, které nejenže urychlují hojení, ale navíc brání i tomu, aby rána tolik bolela. „


Já jsem to totiž sice dvacet minut ledovala pod studenou vodou, ale pak se mi začaly dělat puchýře,“ svěřila se blond kráska. Příště si nejspíš dá lepší pozor, až bude manipulovat s vařicí vodou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden