Můj kousek štěstí

Varuje slečny před svým synem

Už je dospělý! Syn Leony Machálkové a architekta Bořka Šípka ( (†66) Artur (18) je plnoletý. A pozor, nebude to špatná partie, tatínek, jemuž mladík jako by z oka vypadl, byl význačný tvůrce.

Přesto by se dívky raději měly zamyslet, než se nechají lapit do jeho sítí. „Mamánek určitě trošku bude. O víkendech mu nosívám snídani do postele, ptám se ho, co si dá a čím bych mu mohla udělat radost,“ svěřuje se zpěvačka a dodává, že syn je přece jediný chlap v její domácnosti, proto je jasné, že by mu neváhala snést modré z nebe.

A tady, milé dívky, pozor. Leona coby pyšná maminka pronesla ta slova samozřejmě s drobnou nadsázkou, zapřísahá se, že Artura nerozmazluje přehnaně, že to nikdy nepřesáhlo únosnou mez.

Nicméně psycholog by zostražitěl. Osamělé maminky totiž ze svých chlapců skutečně někdy vychovají takzvané mamánky, na matkách přehnaně závislé.

Zpěvačka však ujišťuje, že takové obavy nejsou na místě. „Jeho tatínek byl chlap! A Artur to má po něm,“ podotýká s hrdostí. Syn je podle mámy spolehlivý, trpělivý a výborný v matematice.

Dostane-li snídani do postele, bude po zbytek dne jako beránek a případné školou povinné přítelkyni vypočítá i úkol z matiky. Rozmazlování chlapa se ženě může někdy vyplatit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden