Moje sladké tajemství

Vladimír Menšík (†59): Varuju vás! Když mě vyhodíte, budu sem chodit furt!

Moje sladké tajemství

„Já už vůbec nemám žádné soukromí. Já už jsem na sebe všechno řek. I to, co nebyla pravda.“

Pokud jste strávili silvestrovskou noc u televizní obrazovky, nemohli jste se s ním minout. Vždyť slavné televizní estrády, které uváděl, opakuje televize dodnes. Vyprávění Vladimíra Menšíka (†59) neomrzí.

Cesta rodáka z moravských Ivančic neměla končit před kamerami. Kdybyste se ho jako kluka školou povinného zeptali, kam ho srdce táhne, řekl by vám, že by nejraději jednou jezdil s kolotočem nebo nabíjel diabolky na střelnici. A vždycky věděl, kdy k nim zase dorazí cirkus.

Kouřil jen ameriky. Myslel, že jsou zdravější

Škodolibě bychom mohli podotknout, že se svým vzorům podobal, i co se životosprávy týče. Kouřil už od sedmi let, a rovnou doslova první ligu. Nedobrovolným dárcem tabáku se přitom stal jeho otec. Když zjistil, že mu

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden