Můj kousek štěstí

Vaše bleskové nalíčení

Někdy prostě není čas věnovat se perfektnímu líčení. I tak ale můžete vyjít z domu s dokonalým make-upem.

K tomu stačí si pořídit základní kosmetické pomocníky a líčení vám nezabere víc než 10 minut. Které to jsou?

Tónovací krém a korektor

Místo make-upu sáhněte po tónovacím krému s SPF faktorem. Nanáší se snadno a rychleji a k aplikaci úplně stačí prsty. Naneste tečky krému na bradu, nos, tváře a čelo a krouživými pohyby je rozetřete doztracena.

Zabere to půl minutky. Případné viditelnější nedokonalosti zakryjte krémovým korektorem s pěnovým aplikátorem. Naneste ho na potřebná místa a jemně ho prsty do pleti vklepejte.

Multifunkční tvářenka

Krémová tvářenka pleť osvěží a jednoduše se s ní pracuje, nepotřebujete žádné štětce. Prsty ji vklepejte do tváří a rozetřete doztracena. Lze ji použít i na oční víčka a rty. Tvářenku je potřeba zapracovat trochu pečlivěji, aby vypadala přirozeně, ale dvě minuty na to postačí.

Gel na obočí a řasenka

S vykreslováním obočí nemusíte trávit dlouhé minuty, stačí si pořídit gel na obočí ve vašem odstínu. Pročísněte jím obočí směrem vzhůru krátkými tahy. Na řasy použijte tmavě hnědou nebo černou řasenku a několika tahy zvýrazněte horní i spodní řasy.

Suchý šampon

Pokud se vám zdá váš účes po noci poněkud zplihlý, použijte suchý šampon ve spreji. Nastříkejte ho do vlasů a po chvilce ho vyčešte. A můžete vyrazit!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden