Můj kousek štěstí

Vašek dělá naschvály. Žárlí?

Populární dvojici z Blanska, Evu (43) a Vaška (62), zná každý bez rozdílu věku. Pěvecké duo tvoří pár i v soukromém životě. Zřejmě i díky písním, které ti dva zpívají, působí poklidným dojmem.

Nyní se ukázalo, že pohoda vládne prý jen doma, v nahrávacím studiu nikoli. Eva promluvila o tom, že někdy mívá třeba pocit, že určitou písničku zazpívala čistě. Vtom se ozve Vašek a řekně, že Eva musí píseň přezpívat, že to bylo takzvaně mrtvé.

A dodá, že takovou nahrávku by si nikdy nekoupil. Vše tedy nasvědčuje tomu, že jako hodný strýček Vašek jen působí a že při práci umí být hodně drsný. Pod pantoflem tedy určitě není, jinak by si na manželku tolik nedovoloval.

A co jí ještě provádí na tanečních zábavách! Eva nikdy neví, jakou píseň začne Václav hrát, naplánované to totiž nemají. Někdy dokonce musí manželovým směrem vysílat zoufalé signály, aby jí poradil, jakou píseň vlastně hraje.

A když zlomyslný Vašek vidí, že je Eva unavená, vybere písničku, kterou nebohá zpěvačka už dlouho nezpívala. Aby se probrala. Proč Vašek ty drobné schválnosti dělá? Možná že začal žárlit, teď, když Eva zhubla.

.. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden