Můj čas na kafíčko

Vášnivá láska začala drsnou nevěrou!

Hvězda StarDance, herečka Veronika Arichteva (32), známá ze seriálu První republika a Vyprávěj, potkala během natáčení seriálu svého manžela, známého režiséra bulharského původu Bisera Arichteva (42). O jejich osudovém setkání Veronika říká: „Byla to láska hned na první dotek!“  Náhodou kolem sebe prošli a zajiskřilo to mezi nimi! „Bylo to vážně osudové,“ zavzpomínala. Jenže to nebylo snadné. Oba byli zadaní. Nejdřív se spolu scházeli tajně, a až za čas řekli svým partnerům pravdu. A po dvou týdnech  spolu vyrazili na exotickou dovolenou  do Thajska. Měla to být zkouška jejich vztahu. „Rozhodnutí jet do takové dálky s někým, koho jsem znala pracovně pár měsíců, ale blíž jenom čtrnáct dní, mohlo taky skončit naprostou katastrofou,“ popsala své obavy. Jenže místo ponorkové nemoci, kdy by si začali lézt na nervy, zjistili, že bez sebe nemůžou být a tak už po půl roce došlo ke svatbě.

Chodila se známými muži

Herečka je hodně spojována s milostnými aférami, možná víc než s kariérou herečky. Údajně jeden čas randila se zpěvákem Tomášem Klusem (32). Po něm měla být asi rok s Michalem Kavalčíkem (43), známým též jako Ruda z Ostravy. Ale zda s ním byla z lásky, nebo kvůli své momentálně těžké situaci, se neví. Veronika byla v tu dobu totiž několik měsíců bez práce a pracovat mimo herectví se jí nechtělo. V ten čas ji měl přítel Michal Kavalčík finančně podporovat. „Nechci zlehčovat práci prodavačky, ale nechtělo se mi opustit profesi a jít třeba za pult,“ sdělila Veronika, která je ráda, že má těžké období bez práce už dávno za sebou. Teď jde z role do role.

Protekční herečka?

Ozvalo se mnoho lidí, kteří Veroniku začali obviňovat z toho, že si nevyšlapala svou vlastní cestičku, ale že jí k filmovým úspěchům pomohl právě její manžel, režisér Arichtev. To ale herečka tvrdě a rázně odmítá: „Není to pravda, prošla jsem poctivě všemi seriálovými konkurzy. Žádnou protekci jsem neměla!“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden