Moje šťastná hvězda

Vášnivě se milují od prvního okamžiku, kdy se poznali

Moje šťastná hvězda

Rozvod s prvním manželem byl pro ni šok, ale pak našla partnera ve vyhlášeném bouřlivákovi, kterého úplně změnila.

V případě Adély Gondíkové (50) je životní jubileum, které oslavila v loňském roce, skutečně jen číslem v rodném listě. Vypadá skvěle a se svým mužem jsou do sebe stále zamilovaní.

Někdy je potřeba o lásku bojovat a zasloužit se o ni, což bezezbytku platí o vztahu Adély Gondíkové (50) a jejího manžela Jiřího Langmajera (57). Sympatické tmavovlásce, která má asi někde schovaný recept na věčné mládí, se podařila neuvěřitelná věc: zkrotit pověstného bouřliváka a notorického nevěrníka.

Manželský slib si Gondíková s Langmajerem vyměnili před čtyřmi lety, ale pár tvořili už nějaký čas předtím. A stále vypadají spokojeně a zamilovaně, možná i proto, že oba za sebou mají

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden