Moje šťastná hvězda

Vašut jako moderátor neuspěl!

Zklamal diváky?

Nastoupit po národem milovaném VLADIMÍRU ČECHOVI (†61), který vědomostní soutěž Chcete být milionářem u nás proslavil, byl zřejmě větší oříšek, než si herec MAREK VAŠUT (56) myslel.

Jeho výkony coby moderátora nebyly podle reakcí diváků právě povedené, a dokonce se ozývaly hlasy, že pod jeho taktovkou úroveň oblíbené soutěže výrazně klesla. „Čech nasadil laťku tak vysoko, že na zvládnutí tohoto pořadu žádný jiný moderátor nemá,“ okomentoval jeden z diváků skutečnost, že soutěž končí, a svá kritická slova okořenil drsným výrokem, že je Vašut trapný a dá se na něj koukat jedině po deseti pivech a pěti panácích.

Důkazem, že něco opravdu nebylo v pořádku, se později stala klesající sledovanost, kterou se vedení televize rozhodlo řešit řadou přesunů vysílacího času. Nic platné to však nebylo, a tak nakonec pořad stáhli z obrazovky úplně. Jestli byl hlavní příčinou totálního propadu slabý výkon Vašuta nebo byl formát soutěže pro diváky už příliš okoukaný, vedení neprozradilo. Herec se k vyhazovu dosud nevyjádřil, nepochybně to pro něho ale bylo velké zklamání. Vzhledem k tomu, že po Čechovi v moderování Milionáře pohořelo více moderátorů, je zřejmě na vině to, že zkrátka geniálního Vladimíra nedokázal žádný z jeho následovníků předčít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden