Můj čas na kafíčko

Vážná nemoc úplně změnila Tatianě Dykové pohled na život!

Můj čas na kafíčko

V době, kdy prožívala těžké chvíle se zánětem mozkových blan, ji plně podpořil její partner.

Herečku Tatianu Dykovou (43) jsme léta znali pod příjmením Vilhelmová. Teprve druhá svatba ji přiměla k tomu, aby se ho vzdala. Před časem hrozilo, že svoji kariéru bude muset ukončit kvůli zdravotním problémům.

Dětství prožila Tatiana Dyková (43) na pražském Žižkově. Díky staršímu bratrovi, který měl na ni dávat pozor, se zapojila i do klukovských her. Ty ji lákaly víc než běžné radosti dívek s panenkami a kočárky. Měla sice nejlepší kamarádku jménem Petra, ale jejich hlavním cílem bylo dostat se do klukovské party.

„Šly jsme spolu ven, měly jsme ty kočárky, ale odhodily jsme je, jakmile se kluci objevili na obzoru,“ vzpomínala herečka. Kromě ostřejšího chlapeckého světa potřebovala Tatiana na

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden