Moje šťastná hvězda

Vážně dokázala odpustit?

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Ivana Jirešová (44) na jednu stranu tvrdí, že staré křivdy svému bývalému partnerovi Ondřeji Höppnerovi (†55), se kterým má dceru Sofii Fridu (16), dávno odpustila.


Dokonce se prý podle jejích slov stihli usmířit těsně předtím, než Höppner na jaře letošního roku podlehl zákeřné rakovině. Na druhou na něm ale nenechává nit suchou.


Pravda je, že vztah bývalých partnerů byl velice komplikovaný a řadu let se soudně přetahovali o malou dcerku. „Smrtelným úderem pro mě byla exekuce na tříleté dítě,“ vzpomínala nedávno Jirešová s tím, že odebrání dítěte matce násilím z náruče je zkrátka něco strašného. O to víc, že to tenkrát v podstatě v přímém přenosu sledovala veřejnost.


Vzpomínky bolí


Herečka se zřejmě proto nedrží hesla, že o mrtvých se mluví jen dobře, a vytahuje ošklivé momenty z deset let trvající války o Sofii a vylíčila lži, které si na ni Höppner údajně vymyslel.


Zdá se, že to s jejím odpuštěním nebude tak horké a že se Jirešová s partnerovými křivdami stále ještě nevyrovnala. Mohla by se ale ovládat už kvůli Sofii, která měla s otcem krásný vztah. Což dokazuje i fakt, že s ním nějakou dobou žila radši než s matkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden