Moje šťastná hvězda

Vážně mu toleruje manželka milenky?

Moje šťastná hvězda

Nikdy nebyl svatoušek. Ženy střídal jako ponožky a ani poté, co poznal svou druhou ženu, to nemělo být jinak. Přivírá nad tím Monika Marešová oči?

Na první pohled vypadají jako dokonalý pár. LEOŠ MAREŠ (46) a jeho žena MONIKA (41) jsou ozdobou každé akce, na kterou zavítají. Je ale opravdu jedinou ženou v jeho životě?

Když spolu začali chodit, nikdo jim příliš velké šance nedával. Leoš Mareš (46) a Monika Koblížková (41) nebyli adepty na dokonalé harmonické soužití. Vždyť moderátor měl za sebou mnoho eskapád se sexy modelkami, mezi které se Monika, se vší úctou, neřadí.

A to i přes to, že si ji veřejnost oblíbila vůbec nejvíc ze všech jeho partnerek. O to víc, že mu nedávno porodila dceru Alex a působí spolu jako spokojená rodinka. Tedy, alespon na první pohled. Šušká se totiž o tom, že si moderátor stále rád užije i s jinými ženami. Je to ale skutečně pravda, anebo jen pomluvy?

Šlo o dobře promyšlený plán?

Nejbohatší moderátor v zemi by mohl mít téměř každou ženu, na kterou si ukáže. On se ale rozhodl

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden