Můj kousek štěstí

Vážné problémy Burešové! Může za to Forejt?

Hrozí konec v ZOO.

Podle mnoha lidí by měla hvězda seriálu ZOO zvolnit a věnovat se chvíli sama sobě. Eva Burešová (30)  je na tom prý hodně špatně.

„Chodit nemůžu, popadám dech, tři pauzy během šesti metrů,“ svěřila se nedávno na Instagramu. A vizáží se přirovnala k herci Štěpánu Kozubovi (27), který se léčí s vážným onemocněním dýchacích cest, a navíc trpí astmatem. Necitlivé přirovnání...

Reakce na sebe nenechaly čekat, popudila dokonce i některé své fanoušky, podle kterých by se měla probrat a přestat urážet lidi kolem sebe.

Už to neklape?

Kdo ji zná, tvrdí, že tohle není ona a že se s ní musí dít něco vážného. Některé zdroje naznačují, že vztah s Přemkem Forejtem (36) je na bodě mrazu a že právě z toho je Burešová špatná.

Vztah možná trpí i nedostatkem času na intimní chvíle.

Pak se samozřejmě může stát, že jí sem tam ujedou nervy, nebo plácne něco, co někoho hodně zabolí. Herečka by se podle mnohých měla zamyslet nad tím, co bude dál.

Není pánem času

Není to tak dávno, co přiznala, že je na dně. Mluvila o vyhoření, hubla a kvůli vyčerpání také skončila v nemocnici. Dokonce šla za vedením televize Prima, aby ji vyvázali ze seriálu ZOO, protože už to nezvládala.

Bude zcela logické, pokud pracovně vytížená herečka nemá dost času na syny Nathaniela (6) a Tristana (1). A možná právě to se potom Forejtovi nelíbí. Mohl by to být důvod, proč se hádají.

Je ale třeba spravedlivě přiznat, že šéfkuchař se doma nejspíš také příliš neohřeje. Svoji luxusní restauraci má až v Olomouci, rodina přitom bydlí u Benešova, tedy o více než dvě stě kilometrů dál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden