Můj kousek štěstí

Vážné problémy v manželství

Hvězda seriálu Co ste hasiči, herečka Jana Bernášková (40) vyráží dech nefalšovanou upřímností. S manželem, scenáristou Rudolfem Merknerem (49), oslavili jedenácté výročí svatby.

Zatímco jiné celebrity ujišťují, že se jejich vztah podobá ráji, a za zavřenými dveřmi domova se škrtí, mlátí pánvemi nebo přinejlepším tiše nenávidí, brunetka se nebojí nazývat věci pravými jmény. „I my máme občas krizi a příšerně si lezeme si na nervy,“ svěřila se maminka Justýny (15) a Theodora (7).

Má však spoustu nápadů, jak to udělat, aby manželství tolik nebolelo: „Odpouštět si, děkovat, pomáhat si v domácnosti, respektovat rozhodnutí toho druhého, i když je debilní.“ Hlavní je podle ní nebrat se příliš vážně a hlídat, aby ze vztahu nezmizela legrace.

Už jejich první seznámení na jakémsi dávném večírku bylo poněkud dramatické, byli si ukrutně nesympatičtí. „Mně přišla unylá, divná, ezoterická, měla na sobě takové batikované věci,“ postěžoval si scenárista seriálu Co ste hasiči.

Teď už mu manželka unylá nepřipadá, píše pro ni role. „Každý si myslí, že mít doma scenáristu znamená, že vám píše role. Ano, píše, ale málokdy je pak hrajete,“ míní herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden