Moje sladké tajemství

Vážně svému manželství vůbec nevěří?

Vyplulo na povrch tajemství, proč tajila sňatek!

Totožně jako proběhl rozvod s Petrem Kracikem (60) v naprosté tajnosti, nesla se i druhá svatba Terezy Kostkové (43) ve stejném duchu. Nebýt toho, že herečku prozradila změna příjmení v katastru nemovitostí, kdo ví, jestli by se veřejnost někdy o jejím sňatku dozvěděla.

Otázkou však zůstává to, proč Kostková svatbu s Jakubem Nvotou (41) tak úzkostlivě tajila. Podle našich informací za tím stojí nemalé pochybnosti a obavy z toho, co by se dělo, kdyby ani tohle manželství nevydrželo.

Herečka je totiž pod obrovským tlakem a navíc se nemůže zbavit bolesti, kterou jí rozvod s otcem jejího syna Toníčka (11) způsobil. Synovi chyběla pevná ruka Podle zdroje z blízkosti herečky to nemá Tereza vůbec jednoduché.

Po roce randění si Tereza vzala za muže Jakuba.

Její rodiče Petr Kostka (81) a Carmen Mayerová (74) jsou ze staré školy a když jí ztroskotalo první manželství, byli doslova zoufalí. Oba se v ní hodně vidí a chtějí pro ni jen to nejlepší, což spatřují zejména v kompletní rodině.

Tudíž od první chvíle, kdy se dala dohromady s Nvotou, tlačili prý na ni, aby si ho vzala. Nátlak rodičů nebyl ale jediným důvodem, proč se Kostková nakonec rozhodla vdát. Svou roli v tom sehrál i její syn Antonín, kterého už prý sama tak úplně nezvládala.

Dospívající klučina potřeboval podle všeho pevnou chlapskou ruku. Partnerem si nebyla jistá „Je to takovej malej ďáblík, který nad sebou čas od času potřebuje bič a morální autoritu,“ uvedl zdroj s tím, že si Tereza prý slibuje, že se díky kompletní rodině chlapec zklidní.

Přesto, že by Nvota snesl své ženě modré z nebe, je k ní vždy maximálně zdvořilý a milý, nepadlo za celou dobu ani slovo o lásce. Kostková si navíc prý nebyla vztahem dlouho jistá. Podle všeho za tím stojí zklamání s Kracikem.

V době, kdy spolu začali žít, byla herečka prý hodně naivní a důvěřivá. Ačkoli ji před ním všichni varovali, protože byl proslulým sukničkářem, ona si šla tvrdě za svým. Nepovedený vztah jí ale měl otevřít oči, proto se dlouho bála s kýmkoli novým si cokoli začínat.

Na obhajobu herečky je třeba uvést, že ani Nvota není žádný svatoušek, vždyť on sám je ženatý již potřetí. Její obavy tak byly nepochybně na místě. Váhá, jestli vůbec udělala dobře Důvody, proč se Kostková rozhodla utajit svatbu, vyplouvají na povrch až po delší době a mohou se zdát šílené.

„Ona ji chtěla ututlat, protože sama neví, jestli udělala dobře, ale rozhodla se tak kvůli rodičům a synovi,“ líčí blízký zdroj. Kdyby se to nikdo prý nedozvěděl a její manželství zase nevyšlo, měla by alespoň klid a nemusela poté nic vysvětlovat.

Nyní jí mnozí Nvotu rozmlouvají, takže se patrně přirozeně bojí, aby se historie neopakovala..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden