Můj čas na kafíčko

Vdala se, protože je počtvrté těhotná?

Můj čas na kafíčko

Nedávno se zařekla, že další dítě nepřichází v úvahu. Někdy ale stačí málo, a neplánované těhotenství je tady. Je snad možné, že si nedali s partnerem pozor?

Život exmodelky Agáty Hanychové (38) je plný zvratů. Ačkoli nedávo porodila Jaromíru Soukupovi (54) dceru, tak si na konci roku vzala jiného muže – expartnera Miroslavu Dopitu (39). Měla k tomu ale mít velký důvod – prý je znovu těhotná!

Kdo by to byl řekl, že jen pár měsíců poté, co Agáta Hanychová (38) porodila mediálnímu magnátovi  Jaromíru Soukupovi (54) dceru Rozárku (0,5), se bude spekulovat, že je opět v jiném stavu. Prozradil nám to zdroj z okolí exmodelky, který si nepřeje být jmenován. Těžko ale říct, kdo je potenciálním otcem.

Je snad těhotná s Dopitou?

Hanychová se vrátila k  expartnerovi, bývalému hráči amerického fotbalu Miroslavovi Dopitovi (39), krátce po rozchodu se Soukupem.  Sice se zpočátku říkalo, že je jen převozníkem, ale

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden