Můj kousek štěstí

Vdala se za režiséra. To je docela chytré, ne?

Můj kousek štěstí

Svým krásně tvarovaným tělem zaujala nejen v taneční soutěži StarDance.

Hvězdě Ordinace v růžové zahradě Veronice Arichteve (36) se daří, na co sáhne. Ale sáhla si i na dno, což ji naučilo pokoře. Byla to dobrá průprava pro budoucí život.

Její tatínek je filmový producent Pavel Nový (68), a to je také odpověď na otázku, proč se stala Veronika Arichteva (36) herečkou. Otce obdivuje, je pro ni velkým vzorem. Být herečkou toužila od nejútlejšího dětství, které bylo mimochodem krásné a plné lásky. „Máma je suprová, naučila mě spoustu věcí,“ nešetří Veronika chválou.

„Když jsem vydělala svoje první peníze v Ordinaci, tak říkala: Šetři a neutrácej, bude se ti to jednou hodit. No a měla pravdu.“Jako dítě se objevila v rodinné komedii Čarodějky z předměstí či v pohádce Jezerní královna, proslavila ji role Sylvy Petrové v nekonečném seriálu Ordinace v růžové zahradě – tehdy se ještě jmenovala Nová.

Seriál opustila v roce 2009, to už měla za sebou studium konzervatoře a svět jí ležel u nohou. Byla zvyklá jen na

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden