Moje šťastná hvězda

Kristýna Badinková Nováková se vdávala už dvakrát

Moje šťastná hvězda

Být tři roky na mateřské, asi by se prý zbláznila.

Z Jindřišky z Pelíšků je dnes už trojnásobná maminka. KRISTÝNA BADINKOVÁ NOVÁKOVÁ (39) mohla zůstat dětskou hvězdou, ale rozhodla se využít své popularity a v kariéře pokračovala i tehdy, kdy už bylo jasné, že má vrchol slávy za sebou.

K dyž bylo herečce šestnáct let, dostala nabídku, která se neodmítá. Kristýna Badinková Nováková (39) si zahrála po boku takových hvězd, jako jsou Jiří Kodet (†67), Miroslav Donutil (72) nebo Simona Stašová (68), v komedii Pelíšky. Svou hereckou premiéru si však odbyla už o dva roky dříve díky filmu Výchova dívek v Čechách.

Největší slávu zažila v šestnácti

Herečka se narodila 24. dubna 1983 v Praze a už v deseti letech hrála v divadelním souboru Bílá síť. Krátce nato se dočkala takové slávy, na kterou mnozí její kolegové čekají celý život a většina

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden