Moje šťastná hvězda

Ve chvíli nejtěžší si uvědomila, že si musí pomoci sama

Moje šťastná hvězda

Nevnímala, že není schopná dostát svým pracovním závazkům a že bude platit pokuty za zrušená natáčení. A málem si tím zničila svou kariéru.

Zatímco EVA HOLUBOVÁ (62) sklízela úspěchy v divadle i před kamerou, v soukromí prožívala trápení. Potýkala se totiž s těžkými depresemi, které zaháněla pomocí alkoholu.

Je zvláštní, jak se v průběhu života mění role, které zastáváme. Vždyť i Eva Holubová byla ještě před několika lety maminkou, ke které se její děti obracely, když měly nějaké trápení. Nyní je to ona, koho její dvojčata, syn Adam (26) a dcera Karolína (26), doslova zbožňují a rozmazlují.  Jako by tak své mamince chtěli vrátit roky péče, kterou jim věnovala.

Nutno přiznat, že Holubová si obdiv svých dětí rozhodně zaslouží. Už jako dospívající dívka se musela vyrovnat s těžkými depresemi a pocity marnosti. Eva dokonce zažila chvíle, kdy nevěděla, jak dál, a chtěla odejít z tohoto světa. V takových okamžicích se cítila

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden