Můj čas na kafíčko

Ve své nejslavnější roli zemřela Marie Versini hned v prvním záběru!

Můj čas na kafíčko

Indiánský kostým na sebe poprvé oblékla v sedmi letech.

Jediná role stačila francouzské herečce Marii Versini (†81) k tomu, aby si zajistila nesmrtelnou slávu. Její indiánka Nšo-či okouzluje diváky dodnes.

V době, kdy se ve vysokém věku zranila Marie Versini (†81) na hlavě a zlomila si několik kostí, už řadu desetiletí nehrála. Její zotavování probíhalo pomalu, pod dohledem pečovatelek. Novinářům ještě říkala, že čeká na to, až jí bude lépe.

Byla odkázaná na odbornou pomoc. V listopadu 2021 zemřela. Do věčných lovišť tak po Old Shatterhandovi a Vinnetouvi zamířila i představitelka další legendární postavy z mayovek - Nšo-či.

Vinnetoua dostala k narozeninám

Stejně jako Pierre Brice (†86), představitel Vinnetoua, byla Marie Versini Francouzkou. Ona sama by se tak asi neoznačila, protože

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden