Můj kousek štěstí

Ve Varech se prý cítila jako mimoň

Jiřina Bohdalová (85)

Skvělá herečka Jiřina Bohdalová (85) převzala před pár týdny to nejvyšší možné filmové ocenění, které v České republice může být. Z rukou prezidenta Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, známého herce Jiřího Bartošky (69), převzala cenu prezidenta festivalu za mimořádný přínos české kinematografii.Vedle světových celebrit tak zazářila na legendárním červeném koberci před karlovarským hotelem Thermal. Jak však sama přiznává, cítila se ve Varech tak trochu jako mimoň!

Může za to snad alkohol?

„ Bylo to náročné, nikoliv alkoholicky, jak by si lidi mohli myslet, ale dávala jsem tolik rozhovorů, že jsem byla unavená, jako bych na ex vypila celý šampus,“ smála se po převzetí filmové ceny Nesmrtelná teta. „ Bylo to nádherný, ale musím říci, že jsem si to ani neuvědomovala. Já jsem byla taková trošku mimoň,“ dodala svým známým hlasem, který provází generace našich dětí u pohádek o Křemílkovi a Vochomůrkovi Bohdalová.

Společnost jí dělali dva muži

Snad proto, že už jí není dvacet, jí po celý slavnostní večer v Karlových Varech doprovázeli hned dva muži. Bohdalové slovenský přítel Lubomír Focko (62) a také syn její dcery Simony Stašové (61) a Bohdalové vnuk Vojta (21). Zamilovaný podnikatel Focko nespustil ze své Jiřinky, která si na počest největšího filmového svátku v České republice oblékla exkluzivní zelenkavé šaty z dílny známého módního návrháře Osmany Laffity (51), oči a Vojta Staš zase nosil své babičce po celý večer jídlo a pití. Bohdalová spolu s nimi opustila lázeňské město až v pozdních nočních hodinách.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden