Moje šťastná hvězda

Ve vztahu se prý oba trápí!

Svatba před novináři přímo na jevišti. Honem rychle, aby už bylo hotovo. SANDRA NOVÁKOVÁ (40) si rozhodně neužila veselku snů. Možná i to je důvod, proč se povídá, že její manželství příliš neklape.


S režisérem Vojtěchem Moravcem (35) se brali jakoby z povinnosti. Dva roky od zásnub to od nich hodně lidí očekávalo. Sandra Nováková (40) si svůj velký den zřejmě vysnila úplně jinak.


Po deseti letech vztahu jsou podle některých informací s Moravcem  ve fázi, kdy si nemají moc co říct, čím se překvapit. Herečka ze seriálu ZOO se prý raději uzavírá do sebe, než aby se snažila manželství oživit.


Mají mezi sebou dohodu?


A on to podle všeho akceptuje. Takový přístup ale bývá většinou cesta k rozvodovým papírům. Herečka v jednom rozhovoru navíc přiznala, že měla potíže se sebevědomím. To by mohlo znamenat, že si Moravec dělá, co chce, a třeba má i bokovky.


Nováková mu to může trpět, aby byl doma klid. Nebo mu oplatí stejnou mincí. Hovořilo se o tom, že má blízko k Štěpánovi Benonimu (38), se kterým se objevuje v ZOO. Ten je ale ženatý.


Nedávno se společně objevili na Českých lvech. Vypadali ale spíše jako dva kamarádi.

V zákulisí českého showbyznysu se ale spekuluje o tom, že k sobě potřebuje staršího muže, proto po nich pokukuje. Před Moravcem chodila třeba s producentem Janem Nejedlým (†52), kterého si dokonce měla brát. Z veselky ale několikrát sešlo a nakonec si za něj herečka našla náhradu v podobě mladšího režiséra.

Moravce jí všichni rozmlouvali?

Povídá se, že Sandru známí zrazovali před vztahem s mladším mužem. Neposlechla. Moravec ji zkrátka okouzlil, což se dá pochopit. Otázka je, co s nimi bude dál. Těžko předpokládat, že by vedle sebe vydrželi fungovat jako dva kamarádi, aniž by hledali jinde.

Je možné, že si dají svolení k jiným „vztahům“. Nebyli by v tomto ohledu první ani poslední. Klapat to asi může. Ovšem jen do té doby, než se jeden nebo druhý zamiluje do někoho jiného. Pak by asi musel tak jako tak přijít rozvod. Tak proč se zbytečně trápit a neudělat to hned...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden