Můj čas na kafíčko

Ve vztahu se Sonnym byla nejprve Cher pouze jeho hospodyní!

Můj čas na kafíčko

Ovládli svět showbyznysu, ale jeho nevěry je nakonec rozdělily.

Zpěvačka Cher (76) to neměla v dětství vůbec snadné. Když pak v době dospívání opustila rodinu, potkala muže, který z ní udělal hvězdu.

Po svých předcích má Cher (76) v krvi arménskou a indiánskou krev. Na cizokrajný původ ostatně poukazuje i její skutečné jméno: Cherilyn Sarkasian. Její otec nebyl zrovna příkladným tátou, často býval ve vězení. Matka mezitím střídala jiné muže.

Na nějaký čas se malá Cher dokonce ocitla v sirotčinci. Nebylo divu, že se z takové rodiny snažila co nejdříve dostat pryč. Povedlo se jí to v šestnácti letech. Byla rozhodnutá stát se slavnou a prosadit se jako zpěvačka.

Pochopil, co se v ní skrývá

Salvatore Philip Bono (†62) měl přezdívku Sonny už od dětství. Netušil, že ji jednou proslaví v showbyznysu. Než se mu to podařilo, dělal všechno možné, mimo jiné i

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden