Můj kousek štěstí

Věčně svlečená! Co na to partner?

Existuje i choroba, která muže nutí ukazovat vlastní nahou ženu jiným mužům...

Proč ten její chlap ani trochu nežárlí? Vždyť sexbomba Iva Kubelková (45) se často ukazuje velmi málo oblečená anebo téměř neoblečená, případně oděná jen do koupelové pěny.

Kdyby byl její partner chorobný žárlivec, nejspíš by ho to zabilo. Ale malíř a designér Georg Jirasek (65), syn německé matky a českého otce, je kliďas jako hrom. Iva to jen potvrzuje, partnera charakterizuje jako velkého dobráka, milujícího klid a pohodu. Ti dva jsou spolu úctyhodných dvacet let.

S Georgem je radost i jít na nákup oblečení, což devadesát devět procent mužů srdečně nenávidí. „Vždycky se někde posadí, vyřídí si potřebné e-maily a telefony nebo si vezme knížku a čeká,“ líčí první vicemiss 1996.

Vskutku ideální muž, modelka poznamenává, že žádného takového nezná. „Mám úžasně tolerantního a trpělivého partnera,“ velebí otce svých dcer Natálie (17) a Karolíny (13), který se narodil v Čechách a do Německa odešel až v roce 1986.

Je to tak, Georg Jirasek musí být tolerantní až na půdu, když snáší manželčino pózování na fotografiích, na nichž se jaksi zapomněla obléknout, či doobléknout. Takových mužů je jako šafránu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden