Můj kousek štěstí

Věděl, že už vyhrát nemůže

Leona Machálková (48)

Hluboký smutek a žal – to jsou v současné době pocity, které sužují zpěvačku Leonu Machálkovou (48). Před několika dny totiž pohřbila bývalého partnera a otce svého jediného syna Artura (13), světoznámého designéra a architekta Bořka Šípka (†66).

Rozešli se už v před sedmi lety, přesto měli pořád mnoho společného. Kromě syna Artura (13) také lásku k umění nebo cestování,které zpěvačku Leonu Machálkovou (48) a architekta a sklářského mistra Bořka Šípka (†66) poutala.V posledních letech však pojila krásnou zpěvačku a výjimečného umělce, kterého si oblíbil s samotný bývalý prezident Václav Havel ((†75), také zákeřná rakovina slinivky, která i přes náročný souboj hvězdu světového sklářského designu a novodobého architekta pražského hradu Bořka Šípka nakonec dostala.

Za léčbu platil 2 miliony měsíčně

„Leona velmi těžce Bořkovo onemocnění nesla a do poslední chvíle věřila, že se uzdraví,“ sdělila Leonina blízká známá. Jak sama Machálková přiznává, o tom, že se smrt blíží, tušila už několik měsíců. Když podstupoval Šípek náročnou léčbu na španělské soukromé klinice, za kterou prý platil až 2 miliony měsíčně, byly jeho šance na uzdravení ještě reálné. Když se však loni v listopadu vrátil do své domoviny a začal se léčit v pražské Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí, kde pobývá i Karel Gott (76), okolí začalo spekulovat o jeho blížícím se konci.
Zřejmě už sám cítil, že nad zákeřnou rakovinou svůj boj vyhrát nemůže.

Kdo bude dědit?

Hovořilo se také o tom, že známý architekt, který byl mimo jiné majitelem sklárny v hodnotě mnoha milionů korun, začal šetřit na své léčbě kvůli vyššímu dědictví pro své tři syny. Dědit bude nejen malý Artur, ale také Dalibor (29) a Milan (31), které měl Šípek se svou první ženou, nizozemskou tanečnicí Bambi Uden.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden