Moje sladké tajemství

Vedle Burešové se cítí ošklivá

Jako holku do nepohody vnímá okolí herečku Lucii Polišenskou (34), kterou si diváci oblíbili v seriálu Slunečná.

Jenže to vypadá, že za usměvavou fasádou se mnohdy skrývá uzlíček nervů, který je plný pochybností. Lucie nikdy nepatřila mezi ženy, které by se mohly pochlubit postavou modelky. „Občas jsem si vyslechla, že jsem tlustá kráva,“ zavzpomínala na dětství, kdy se jí vrstevníci často posmívali.

Vzala by nejraději tuhle flintu na svou kolegyni?

Polišenská si proto našla způsob, jak se s tím vypořádat. Prý byla schopná takovému člověku i jednu vrazit. „Jestli se někomu nelíbím, ať si trhne nohou,“ říká nahlas. Jenže je o tom opravdu přesvědčená? Herečka začala být před nedávnem aktivní na sociálních sítích.

Povyšuje se snad před ní někdy Burešová?

K jejich překvapení mají její příspěvky dost často podobný tón. A tím je velká sebeironie. Zejména ve chvílích, kdy Lucie zveřejňuje příspěvky, na kterých je vedle velmi oblíbené herečky Evy Burešové (27).

Připadá si snad Lucie vedle ní ošklivá, a proto se ještě více pitvoří a shazuje, aby tím vzala vítr z plachet případným kritikům? Tahle strategie jistě může navenek fungovat, ale pokud má o sobě herečka pochybnosti, jí to jen dále ublíží. Vždyť pro spoustu mužů je krásná taková, jaká je!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden