Můj čas na kafíčko

Věkový rozdíl téměř 40 let od partnerky nedělá Al Pacinovi problém!

Můj čas na kafíčko

Celý život dává přednost svobodě před manželstvím, ale osamělý se necítí.

Za celý svůj život se nenašla žena, které by Al Pacino (80) řekl své „ano“. Změní to argentinská herečka Lucila Solá (44)?    

Americký herec Al Pacino patří k zapřísáhlým starým mládencům a těžko říct, jestli se na tom v jeho věku ještě něco změní. To ale vůbec neznamená, že by se ženám vyhýbal. Kdybychom chtěli rozebrat všechny jeho vztahy, asi by nám nestačila tahle dvoustrana. Chodil s několika hollywoodskými herečkami a se dvěma z nich má i děti.

Střídal partnerky jednu za druhou!

Celým jménem se slavný herec jmenuje Alfredo James Pacino a jak jeho první křestní jméno napovídá, má v sobě italskou krev. Rodiče se rozvedli už dva roky po jeho narození, takže malého Ala hlídali hlavně dědeček s babičkou a ti zakřiknutého kluka moc nepouštěli z domu.

Lásku k filmu a k herectví v něm probudila matka, která s ním často navštěvovala kino. Al si vytvořil svůj vlastní svět fantazie a příběhů. Když se vrátil z vojny, živil se všelijak, byl i uvaděčem v divadle nebo stěhovákem. Dostal se i do konfliktu se zákonem: byl zatčen za nezákonné držení zbraně.

Chodil na herecké kurzy a začal hrát na malých scénách, ale moc mu to neneslo, neměl často ani peníze na městskou dopravu. Od počátku 70.let se to ale začalo zlepšovat a zlom přinesl

Zbývá vám 64% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden