Můj čas na kafíčko

Věkový rozdíl začal Olivii Newton-John vadit až po letech manželství!

Můj čas na kafíčko

Partner chtěl rozvod, ale odložil ho kvůli její vážné nemoci.

Hvězda 70. a 80. let, herečka Olivia Newton-John (73) měla první svatbu velkou a romantickou. Její vztah s výrazně mladším Mattem Lattanzim (62) ale vydržel jen jedenáct roků.

Filmy Pomáda a Xanadu jsou dodnes oblíbeny nejen mezi pamětníky. Jejich hlavní ženskou hvězdou byla Olivia Newton-John (73). V době kolem třicítky to pro ni bylo vyvrcholení její kariéry.

Láska s Travoltou byla jen ve filmu

Olivia to nejprve v době dospívání zkoušela se zpěvem. V Austrálii, kde od pěti let žila, založila s kamarádkami dívčí skupinu. Po jejím rozpadu odjela do Anglie, kde měla také své kořeny – v roce 1948 se tam totiž narodila.

Zkoušela střídavě prorazit jako sólová zpěvačka, byla členkou několika dalších skupin, ale svět o ní nevěděl. Až na počátku sedmdesátých let se začaly dostavovat

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden