Moje šťastná hvězda

Velká krize kvůli Slunečné?

S manželem to neměla hvězda seriálů IVA HÜTTNEROVÁ (72) nikdy jednoduché. V současné době je jejich vztah podroben zkoušce.

Má jednu z  hlavních rolí, proto se není čemu divit, že doma netráví tolik času, kolik by si její manžel Petr Mändl (66) asi přál. Iva Hüttnerová (72) je zkrátka na roztrhání.  To se před nějakým časem mělo starostlivému Petrovi přestat líbit.

„Je už starší a měla by se šetřit, obzvlášť v téhle době, kdy je pohyb mezi lidmi nebezpečný,“ řekl údajně Mändl s tím, že by byl radši, kdyby šla Iva do důchodu. To Iva ale odmítá a svoji oblíbenou Slunečnou natáčí dál. Zhruba před měsícem se jí to ale vymstilo a pořádně se oba zapotili.

Stojí herečka před zásadním rozhodnutím?

Měla strach o život!

Bylo to poprvé, co měla mít Hüttnerová strach o svůj život. Je to teprve pár týdnů, co se přiznala, že prodělala všemi obávaný koronavirus. A  lehký průběh rozhodně neměla.

,,Trvalo to měsíc a jen jsem ležela v posteli,“ dodala herečka. Kdyby prý neměla svého miláčka, jenž se o ni staral, nevěděla by, jak by to s ní dopadlo.

Je tedy jasné, že musela na nějaký čas opustit projekt na Primě. Nedávno se ale vrátila zpět na televizní obrazovky, avšak moc dlouho se tam neohřála.

Manžel Petr Mändl má o ní strach a měl by ji raději doma.

Přišla o hodně peněz

Oba teď šetří každou korunu, neboť se jim zřejmě nedaří tak jako dřív. Proto i dlouhá pauza v seriálu byla pro ně nejspíš zdrcující. Nyní je ale ráda, že si konečně může zase něco vydělat.

Jak už to tak bývá, má to jeden nemalý háček. Vzhledem ke zdravotnímu stavu totiž bude muset údajně částečně svou práci omezit, s čímž už mají tvůrci počítat. Iva tak bude muset nejspíš s manželem vymyslet plán, kde vezmou chybějící peníze z honoráře.

Měla by zase malovat

V době, kdy se Iva Hüttnerová věnovala především malování obrazů, si neměli manželé na co stěžovat. Dalo by se říct, že se měli možná i lépe, než když naskočila do seriálu.

Proslýchá se, že jí má Petr přemlouvat k tomu, aby odešla do důchodu, ke kterému by si vydělávala opět kreslením. Jenže o tom herečka nechce podle všeho ani slyšet.

Ve Slunečné panuje krásná atmosféra a to jí pokaždé dokáže zvednout náladu. Není se tedy čemu divit, že nechce odejít. Manžel to prý ale není schopný pochopit a mají se tak kvůli tomu často hádat.

Jednou měl dokonce po jedné z nich opustit jejich dům a odejít spát ke kamarádovi. Vydrží jejich manželství, když začínají mít odlišné názory a častěji se hádají? Snad se dohodnou a postupem času najdou nějaký kompromis, který bude vyhovovat oběma.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden