Můj kousek štěstí

Velká láska dvou hereckých es skončila skandálem

Můj kousek štěstí

Trvalo to sice delší dobu, nakonec ale Jana Šulcová dokázala Oldřichu Víznerovi odpustit, že odešel od rodiny kvůli jiné ženě

Všichni jim záviděli. Tvořili opravdu krásný pár. Za dveřmi jejich domova to však mnohdy tak idylické nebylo. Herečka Jana Šulcová (75) se nad vším snažila přivírat oči, ani to ale nepomohlo a nakonec zůstala sama.

Krásných hereček měla česká kinematografie vždy hodně. Ne nadarmo se říká, že Češky patří k těm nejpůvabnějším ženám vůbec. Křehká a nevinná krása Jany Šulcové byla ale skutečně výjimečná.

Proto se ani nelze divit tomu, že měla nápadníky doslova na každém kroku. A sama říká, že ji to ani nestálo moc úsilí. Prý jen stačilo „prásknout“ řasami a všichni jí leželi u nohou.

Její srdce však zahořelo k pohlednému studentovi herectví Oldřichu Víznerovi. Léta tvořili téměř dokonalou rodinu. Jenže jednoho dne se idylka zčistajasna rozpadla.

Herečka si vždy zakládala na dobré pověsti a rozvod brala jako své osobní selhání. Nakonec se stáhla do vlastního světa, kam přizvala i démona

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden