Staré dobré časy

Velká láska se brzy změnila v ještě větší nenávist

Staré dobré časy

Pomstu nakonec vzala do rukou zhrzená manželka. „ Máme spolu jen jedno dítě. Lukáš není tvůj syn.“

Ona vždycky patřila mezi ženy, které měly na každém prstu deset chlapů. Jeho tvář a magický hlas zase přitahovaly krásné ženy jako magnet. Není divu, že se Regina Rázlová s Petrem Olivou do sebe osudově zamilovali. A pak se stejnou intenzitou nenáviděli do konce Petrova života.

Tak už to na světě někdy chodí. Krása a štěstí v lásce často nejdou dohromady. Ví to i jedna z nejkrásnějších českých hereček minulosti, Regina Rázlová. „Většinou jsem narazila na muže, na které se prostě nedalo spoléhat,“ říkávala smutně. „Byli mezi nimi i nevěrní šmejdi a já byla ta poslední, kdo jim na to přišel.“

Něžný sympaťák po půl roce odešel za jinou

Do svazku manželského vstoupila třikrát. Poprvé podlehla šarmu vyhlášeného krasavce, oblíbeného herce Petra Štěpánka (*1948). „Moc se mi líbil. Byl to krásný, jemný a

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden