Moje šťastná hvězda
Velká životní změna
Velká životní změna

Proč svého současného partnera Ivana Hecka (46) tak dlouho tajila? Eva Perkausová (25) totiž měla strach, aby ji někdo nechtěl o její štěstí připravit. Kdykoli se v dřívějších dobách objevila s nějakým mužem na veřejnosti, vznikl z toho hotový poprask.

Novináři dotyčného muže okamžitě pasovali na jejího milence a začali spekulovat nad tím, co dělá, kolik má asi peněz a jak ke krásné televizní hlasatelce přišel. Eva se poučila a od té doby o svém soukromí nikdy nemluvila a ani své přátele raději na oficiální společenské akce nebrala.

 

Spoustu času tráví v zahraničí

Když se pak nakonec konečně rozhodla jít s pravdou ven a vlivného podnikatele Ivana Hecka veřejně označila za svého partnera, všem spadla brada. Mnoho lidí z jejího okolí si totiž myslelo, že randí s nějakým mediálním magnátem, který jí dohazuje kšefty a udržuje teplé místečko v soukromé televizi.

Pravda je však zřejmě někde jinde. Eva s Heckem už nějaký ten pátek chodí, hovoří se dokonce o tom, že jsou spolu už přes dva roky, a dlouho se radili o tom, kdy a jak o jejich vztahu informovat. Dnes už ovšem hlasatelka na slovo skoupá není. Ráda se pochlubí čímkoli, co se jejího partnera týká.

Není- li zrovna Hecko z pracovních důvodů v zahraničí, nehne se bez něj ani na krok. Kvůli nasmlouvaným pracovním zakázkám se totiž nedostane tak často do zahraničí jako on, i když by velice ráda cestovala po jeho boku a užívala si zamilované chvilky.Zvlášť když jich je podle mnohých čím dál méně. Kariéra Evy Perkausové je totiž na vzestupu.

Stane se z ní herečka?

Nedávno se totiž objevila na veřejnosti informace o tom, že by měla začít hrát v nově připravovaném filmu a seriálu a že jsou z ní tvůrci nadšení.Možná že se z ní nakonec nakonec stane velká herecká hvězda. Nic není nemožné. Zdali po tom však Eva touží, je otázka. Ta má totiž údajně v hlavě úplně jiné sny a plány.

Kariéry se vzdát nehodlá

Že by jí bylo Česko malé? Jeden z jejích kolegů, který rovněž pracuje ve stejné soukromé televizi jako ona, se totiž před pár dny nechal slyšet, že by se ráda na nějaký čas odstěhovala do zahraničí.Nejlépe do Ameriky nebo do Austrálie.

Tam totiž její podnikatel podle všeho jezdí nejčastěji. Často se vydává i do Londýna, ale tam to Evu příliš netáhne. Raději by bydlela někde, kde jsou pláže a moře. Jenže to by také znamenalo, že by se musela vzdát kariéry a všech svých pracovních závazků, které jí měsíčně vynášejí slušné peníze.

Nechce se nechat vydržovat

Na druhou stranu by jí s Heckem vůbec nic nechybělo. Jistě vydělává tolik, že by Eva vůbec pracovat nemusela. Jenže ona nepatří mezi ženy, které by se chtěly nechat vydržovat. Naopak, když nic nedělá, je celá nesvá.

Přesto by kvůli svému partnerovi klidně udělala výjimku. Kdyby nešlo o stěhování napořád, rok nebo dva v zahraničí by jí jedině prospěly. A možná by i kývla na svatbu, které se, jak někteří její známí tvrdí, doteď vyhýbala.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz