Můj kousek štěstí

Velké bohatství na úkor lásky?

Můj kousek štěstí

V naší republice je jen málo těch, kteří ji neznají. Herečka Jiřina Bohdalová (90) za svůj život dosáhla hvězdné kariéry a už dnes ji můžeme právem nazývat legendou. Jakou cenu ale musela za tohle všechno zaplatit? 

O takové kariéře většina umělců sní. Na kontě má spoustu filmů, její hlas či tvář znají všichni a pyšnit se může i medailí Za zásluhy od prezidenta.

Ach, ti chlapi...

Po takovém výčtu by se mohlo zdát, že na co „Bohdalka“ sáhne, to se jí daří. Jsou ale oblasti života, které může i těm méně úspěšným kolegům jen závidět. Příkladem jsou vztahy s muži. Její dvě manželství skončila rozvodem.

Prvním mužem byl Břetislav Staš (93), doktor přírodních věd, s nímž má dceru Simonou Stašovou (66), známou herečku. Druhým významným mužem jejího života byl herec Radoslav Brzobohatý (†79), se kterým

Zbývá vám 67% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden